RESONANCE – Training en Coaching Intuïtieve Ontwikkeling

Opleidingen en cursussen voor een groter bewustzijn en het leren gebruiken van je intuïtie in je dagelijkse leven.

Meer energie en zelfvertrouwen door een groter bewustzijn en heldere intuïtie

Is het mogelijk om je intuïtie te ontwikkelen? Om te leren om beter met je energie om te gaan? Heb jij, net als zovelen, de behoefte om dichter bij jezelf te komen, om minder geleefd te worden? Door de hektiek van de dag en overkill aan informatie zien we dat het aantal burnouts hand over hand toeneemt. Terwijl met eenvoudige oefeningen en enkele basistechnieken dit voorkomen kan worden.

Door je bewustzijnsniveau te verhogen, leren werken met je energie, luisteren naar én begrijpen van je intuïtieve signalen kom je in balans en sta je steviger in je schoenen. Het pad van bewustwording is een prachtig en bevrijdend proces maar het vraagt om inzet en soms ook om moed. Wanneer jij bereid bent om dit aan te gaan dan gaat er een wereld voor je open. 

>>>Luister naar een korte uitleg over energiewerk door Nancy Linscheer

Intuïtieve ontwikkeling; healing en reading

Resonance is gespecialiseerd in praktische intuïtieve ontwikkeling en biedt hierin cursussen en opleidingen aan zowel op locatie als online. De lessen zijn praktisch toepasbaar, ervaringsgericht en zowel in je dagelijkse leven te gebruiken als op beroepsmatig niveau.

We geven lessen op locatie in Amsterdam en live lessen online met Zoom. In onze e-learning omgeving vind je teachings, oefeningen en visualisaties ter ondersteuning van je leerproces. Boven in het menu vind je al onze opleidingen.

 

Wie zijn wij?

Resonance is een kleine school voor intuïtieve ontwikkeling in brede zin. De opleidingen worden gegeven door een team van ervaren docenten. Iedere docent van het team heeft minimaal een reading en healing achtergrond en brengt zijn/haar eigen ervaring en specifieke (vak-)kennis in zodat een grote verscheidenheid aan kwaliteiten ingezet kan worden.

Intuïtieve ontwikkeling is het pad van bewustwording. De doelstelling van Resonance is om de lessen zo praktisch en helder mogelijk aan te bieden zodat het meteen in het dagelijkse leven kan worden toegepast.

Gratis lessen/Readings

Resonance Online!

Resonance Online is onze E-learning omgeving met online cursussen en studiemateriaal. Download daar gratis visualisaties.

Of vind ons op:Youtube @resonanceintuitieontwikkeling

Een healing of reading door studenten

Tijdens praktijklessen geven studenten readings of healings aan geïnteresseerden. De sessies zijn onder supervisie van een docent, op locatie in Amsterdam of online. Elke afspraak is persoonlijk  voor een kleine bijdrage van € 15,00. Heb je een kortingscode gekregen, maak daar gebruik van!

Resonance en meer…..

Nieuws, workshops en andere activiteiten

MEER ZELFVERTROUWEN DOOR GRONDEN

Zonder een goede gronding is het moeilijk om stevig in je schoenen te staan. Zelfvertrouwen is niet alleen iets mentaals, het is met je aandacht en energie helemaal bij jezelf aanwezig zijn, hier en nu. Lees de blog en doe de visualisatie. 

Teaching

   Nieuws

Laatste nieuws

  • ZOMERVAKANTIE! Vanaf september zijn er weer lessen.
  • MASTERCLASS voor (oud-)Reading studenten op 15 september van 10 tot 12.30 uur
  • Wil je een persoonlijke (aura-)reading van Nancy Linscheer? Neem dan contact met haar op.
  • HEALINGS door studenten in september en oktober (€ 15,00). Er is slechts een beperkt aantal plaatsen. Ga naar de agenda om je aan te melden

Hoe intuïtief ben jij?
Doe de test!

Iedereen heeft intuïtie, alleen de mate waarin we erop vertrouwen verschilt. Een en ander is afhankelijk of je geleerd hebt om naar je ingevingen te luisteren, of het “toegestaan” is om je (voor-)gevoelens te uiten of dat er in jouw omgeving meer nadruk wordt gelegd op je ratio. Onderzoek je intuïtie aan de hand van deze test.

   Intuïtie

Heb je een vraag? Mail ons. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Mail ons via het contactformulier of bel onderstaand telefoonnummer. Aanmelden voor de mailinglijst staat onder het contactformulier.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacy beleid.