Meer zelfvertrouwen door te gronden

Een goede gronding is nodig om stevig(er) in je schoenen te staan. Goed gronden is de basis van zelfvertrouwen. Maar hoe weet je of je goed gegrond bent? Wat moet je daarvoor doen? En kan je dat leren? De onlinecursus Meer zelfvertrouwen door gronden kan je hierbij helpen.

N

Leer welke stappen jij kunt nemen om een goede gronding te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen

N

Verbeter je focus door dichter bij jezelf te kunnen blijven

N

Overwin je gevoeligheid voor prikkels van buitenaf

N

Gun jezelf een meer ontspannen manier van leven en toch je doelen bereiken

Resonance reading opleiding

Goed gronden is de basis van ontspannen en bewust leven. Om met zelfvertrouwen echt je plek in te nemen en datgene te doen wat jij wilt.

Je zou zeggen dat goed gegrond zijn iets vanzelfsprekends is, want je leeft hier toch al? Maar niets is minder waar. Veel mensen hebben last van snel afgeleid of overprikkeld raken. Worden overspoeld door informatie en verwarren voelen met denken. In de huidige tijd kan het knap lastig zijn om bij jezelf te blijven en vol vertrouwen door het leven te gaan.

Maar hoe weet je nu hoe het is gesteld met jouw gronding? Hoe voelt het als je gegrond bent? Of wat zijn de consequenties wanneer dit niet zo is? En als dat het geval is, kan je dit leren?

Het goed nieuws is JA! Ik zeg volmondig ja en dit terwijl ik mijn halve leven ongegrond was met als gevolg fysieke ongemakken maar ook eindeloos veel ideeën had maar er niets uit mijn handen kwam. Leren gronden heeft mijn leven veranderd waardoor ik mijn ideeën letterlijk aan de grond kon zetten.

Je kunt dus leren om goed te gronden. Met eenvoudige oefeningen zet je jezelf met beide benen op de grond. Het gaat niet vanzelf maar met enige begeleiding en regelmatig oefenen kom je steeds meer in je lichaam, in het hier en nu. Met ruime 20 jaar ervaring heeft Resonance vele cursisten kunnen leren gronden.

Er zijn meerdere manieren om het leren en je kan het zelf doen met de online cursus Meer zelfvertrouwen door gronden. 6 modules voor slechts € 29,50. Met teachings, visualisaties, grondingsoefeningen en zelfonderzoek kan je een begin maken hoe jij sterker in je schoenen kunt komen te staan.