Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling

Praktisch leren

De basiscursus is gericht op het praktisch leren toepassen van je intuïtie in je dagelijkse leven. Hierdoor vergroot je je zelfvertrouwen en kom je meer in balans.

Je intuïtie is je innerlijke wijsheid. Het ontwikkelen van je intuïtie is om die reden een bewustwordingsproces. Je leert werken met je energie en beter in contact komen met je gevoel.

De basiscursus wordt zowel op locatie in Amsterdam aangeboden als online met live lessen via Zoom.

Basiscursus Intuïtieve ontwikkeling

Door intuïtieve ontwikkeling word je je meer bewust van wat je voelt of denkt, je ontdekt welke invloed jouw omgeving op jou heeft en hoe jij daar dan weer op reageert. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Het wordt steeds helderder wat wel of niet bij je past, waar je grenzen liggen en hoe je je kunt beschermen.

Alles is energie. Elk levend wezen bestaat uit energie en niets gaat ooit verloren. Je lichaam, je ervaringen en je gedachten, alles wordt in je energielichaam (chakra’s en auralagen) opgeslagen. Door te leren werken met je eigen energie(systeem) bevorder je je bewustwordingsproces.

In ons complexe bestaan met zoveel mogelijkheden, informatie en keuzes kan je intuïtie je de goede weg wijzen. Hierdoor bespaar je jezelf tijd en energie. We krijgen wel eens signalen maar de vraag is of je er op dat moment naar luistert. En hoe vaak heb jij al niet achteraf gedacht: “Ik wist het eigenlijk wel!”

Voordat de cursus begint krijg je een persoonlijke reading om te kijken wat nu jouw belangrijkste leerthema’s zijn. En, sinds 2023 is de basiscursus ook online te volgen met live lessen via Zoom, waar je je ook bevindt!

Lesprogramma

De eerste stap is om te leren hoe jouw intuïtie zich aan jou openbaart. Veelal ontstaat er verwarring doordat je denken er zich mee gaat bemoeien. De tweede stap is om te leren vertrouwen in je intuïtieve ingevingen. Door te leren met je eigen energie in contact te zijn word je meer ontvankelijk voor je eigen signalen. Je komt steeds dichter bij jezelf en staat meer open voor meerdere dimensies van bewustzijn. Bij Resonance is intuïtieve ontwikkeling vooral praktisch gericht. Je krijgt huiswerk om te kunnen oefenen, er is een digitale leeromgeving en je krijgt handvatten aangereikt om je intuïtie daadwerkelijk in te zetten in je dagelijkse leven.

De volgende thema’s komen aan de orde:

  • Praktische intuïtie oefeningen, visualisaties en ontspanningsoefeningen
  • Energiewerk: gronden, energiestromen, energie leren scheiden en loslaten
  • In- en externe signalen leren herkennen en interpreteren
  • Inzicht krijgen in de diverse (in- en externe) invloedsfactoren, belemmeringen en blokkades en hoe deze los te laten
  • Introductie in de zeven hoofdchakra’s
  • Relaties- en energetische verbindingen
  • Mannelijke en vrouwelijke energie; Supreme Being energie; Hogere zelf aspecten
  • Werken met intuïtie kaarten en krachtdieren

Doen, voelen en ervaren!

Je intuïtie ontwikkelen doe je vooral door te doen, te voelen en te ervaren. Vergelijk het maar met leren fietsen, dat leer je ook alleen maar door het te doen. Je krijgt speelse methodes aangereikt die je in je dagelijkse leven kunt uitproberen. Door middel van visualisaties kom je in contact met je intuïtie en wat die je te vertellen heeft. Leren ontspannen en goed gronden in het hier en nu helpt je om beter in te voelen en aan te voelen. Tijdens dit proces leer je jezelf steeds beter kennen maar dit is uiteraard slechts een begin. Het is de eerste stap in een persoonlijk groeiproces dat onomkeerbaar is en waar je de rest van je leven plezier van zult hebben.

Op het pad van bewustwording heeft iedereen een ander startpunt en andere leerthema’s. Iedere cursist krijgt voorafgaand aan de cursus een persoonlijke (aura-)reading die bedoeld is om inzicht te krijgen in waar jij nu bent in je leven en wat jij nu te leren hebt. Hiervoor wordt apart een afspraak gemaakt. Het geeft verdieping aan de cursus als je weet wat jouw aandachtspunten zijn.

Algemene informatie

Z

Op locatie: Rozengracht 133-II Amsterdam
5 zaterdagen of 5 zondagen (ca. om de 14 dagen) van 10 tot 16 uur

Online: met Zoom 8 live lessen van 2 uur + 8 online zelfstudie lessen + bonussessie

Voor beide cursussen geldt dat je online een persoonlijke reading krijgt in de periode voor de cursus.

Z

Toegang tot onze e-learning omgeving. De studiebelasting is uiteraard persoonlijk maar is ca. 2 uur per week.

Z

De Basiscursus kan vervolgd worden met het Persoonlijk Groei Traject (zie opleidingen).

Na dit traject kun je toegelaten worden tot de Healing- of de Readingopleiding.

Z

Basiscursus op locatie € 525,00 incl. persoonlijke reading t.w.v.
€ 95,00 en account in e-learning omgeving.
Basiscursus online  € 345,00 incl. persoonlijke reading t.w.v.
€ 95,00, account in e-learning omgeving en een persoonlijke bonussessie.

Bij aanmelding betaal je € 95,00 inschrijfgeld. Het restant mag in termijnen betaald worden.

Z

In de agenda vind je de data van de cursussen.

Ervaring van mijn klanten

Heel positief! Een bijzondere groep fijne mensen en hele interessante lessen. Veel praktische oefeningen die ik nog steeds regelmatig gebruik.
Ik heb meer handvatten gekregen om uit mijn hoofd te gaan op nodige momenten. Bovendien ben ik minder “op zoek” naar mijn intuïtie. Die blijkt er altijd al te zijn.

Noor

Marketing Communicatie Adviseur

Ik heb de basiscursus als een echte eye opener ervaren, hoe er zoveel meer is dan het feitelijke/rationele aspect van het leven en hoe ik mijn gedrag beter kan plaatsen, begrijpen en ook hoe ik een keuze heb in dit gedrag. Daarnaast heb ik allemaal fijne mensen leren kennen, Nancy en Julien inspireren me enorm en het is enorm leuk om in de medecursisten gelijkgestemden te vinden en ervaringen te kunnen delen.

Kim

Manager

Meld je aan voor de basiscursus.

Toelating gebeurt in volgorde van aanmelding. Indien de groep vol zit kan je op een wachtlijst geplaatst worden.

FAQ’s

Is het na aanmelding nog mogelijk om te annuleren?
  • Binnen 14 dagen na aanmelding is het mogelijk om af te zien van deelname en krijg je het inschrijfgeld terug. Na aanvang van de cursus is het volledige cursusgeld verschuldigd.
  • Overige annuleringsvoorwaarden vind je in de Algemene voorwaarden.
Ik wil graag meedoen maar ik kan 1 dag/1 les niet. Is het mogelijk om die les in te halen?

In principe mag je elke gemiste les in een volgende cursus inhalen mits die groep niet te vol zit.

Er staat vermeld dat je voordat de cursus begint je een persoonlijke reading krijgt? Wat is dat precies en hoe gaat dat in zijn werk?

Wat een reading is vind je op de pagina over de reading opleiding.

De reading die je krijgt kan zowel op locatie in de praktijk van Resonance als online plaatsvinden.