Persoonlijk Groei Traject

Wat is het Persoonlijk Groei Traject?

Het Persoonlijk Groei Traject is het vervolg op de basiscursus. Na het leren van de basistechnieken en begrippen is het nu tijd om je verder in jezelf te verdiepen. Het is een persoonlijk traject waarin je je eigen leerthema’s gaat uitwerken samen met docenten en mede-cursisten. De leer van de chakra’s, healing en innerlijk kind thema’s komen aan de orde waarbij je voortborduurt op hetgeen je al hebt geleerd.

Dit traject is tevens de voorbereiding op de Healing- c.q. Reading opleiding.

Intuïtieve ontwikkeling is een continu bewustwordingsproces, soms intens, soms confronterend maar het resultaat is een waardevolle investering voor de rest van je leven.

Persoonlijk Groei Traject

In het Persoonlijk Groei traject wordt je bewustwordingsproces geïntensiveerd. Door het gevarieerde programma word je gestimuleerd om je verder te “ont’-wikkelen, jezelf beter te doorgronden, eventuele blokkades los te laten en het geleerde blijvend te integreren.

Iedereen ontwikkelt zich in een ander tempo. Soms heb je meer tijd nodig en in verschillende levensfases zijn andere thema’s aan de orde.
Het Groei traject duurt 10 maanden (niet juli/augustus) in 2 blokken van 5 maanden. Starten kan in februari en september.

 

Het Groei traject sluit qua thema’s aan op de basiscursus en elk thema bestaat uit 1 hele lesdag. 1 zaterdag per maand aangevuld met online lesmateriaal. Een suggestie is om te beginnen met een persoonlijk profiel zodat helder wordt wat nú jouw belangrijkste leerthema is en waar je aan te werken hebt.

Naast de lessen besteed je wekelijks enige tijd aan zelfstudie zodat de lessen zoveel mogelijk gebruikt kunnen worden voor het beoefenen, onderzoeken, ervaren en integreren.

Lesprograma

Je kunt kiezen uit een traject van 5 of 10 (alle) thema’s, te starten in februari of september, aansluitend op de basiscursus. Of als er voldoende plaats is eerder in overleg.

Dit zijn de thema’s die aan de orde komen:

Februari t/m juni (5 maanden – 1 thema per maand)

  $

  gronden + mannelijke/vrouwelijke energie

  $

  2e chakra (je gevoelswereld)

  $

  4e chakra (hartchakra)

  $

  6e chakra (waarnemen en intuïtieve vermogens)

  $

  Innerlijk kind

  September t/m januari (5 maanden – 1 thema per maand)

   $

   1e chakra (je basis of fundament)

   $

   3e chakra (je krachtbron)

   $

   5e chakra (communicatie en expressie)

   $

   (zelf-) healing

   $

   7e chakra (verbinding met zelf en universeel weten)

   Het gehele traject wordt afgesloten met een certificaat na het schrijven van een reflectieverslag.

    Algemene informatie

    Z

    10 dagen – 1 zaterdag per maand van 10 tot 16 uur. Niet juli/augustus. Startdatum in overleg.

    Z

    Locatie: Rozengracht 133-II Amsterdam.

    Z

    Toelating: Basiscursus intuitieve ontwikkeling of een vergelijkbare cursus, ter beoordeling van Resonance.

    Z

    Na dit traject kun je in overleg doorgaan met Healing- e/o Readingopleiding. Enige overlap is mogelijk.

    Z

    Volledig Groei traject (10 thema’s)
    € 1.050,00
    Half Groei Traject (5 thema’s)
    € 575,00
    Incl. lesmateriaal. Bij aanmelding betaal je € 95 inschrijfgeld. Het restant mag in termijnen betaald worden.

    Z

    Je maakt gebruik van onze e-learning omgeving. Je persoonlijke studiebelasting hangt af van hoeveel tijd je er in wilt stoppen maar aangeraden wordt om er per week ca. 2 uur mee bezig te zijn.

    Z

    In de agenda vind je alle data. 

    Ervaring van mijn klanten

    Een prachtig en goed inhoudelijk vervolg op de basiscursus. Ik dacht dat ik al veel had geleerd maar in deze cursus kwam pas echt alles samen. De oefeningen heb ik zowel als prettig en als praktisch ervaren. De technieken gebruik ik nog steeds. Bijzonder ook hoe het lijkt alsof precies die thema’s, die voor mij belangrijk zijn, op het juiste moment aan de orde komen. Ik blijf leren.

    Edo

    Verkoopleider

    Het Groei traject was voor mij de opmaat naar de Healingopleiding die ik al jaren wilde doen. Ondanks dat ik al de nodige cursussen heb gevolgd bleek het toch nodig om nog eens dieper op de zaken in te gaan. Met name het ervaringsgerichte aspect van deze cursus heeft mij geholpen om een veel duidelijker beeld van mezelf te krijgen en waarom ik doe wat ik doe. En hoe dit te veranderen….

    Sanne

    Zorginstelling

    Meld je hier aan voor het Persoonlijk Groei Traject.

    Toelating gebeurt in volgorde van aanmelding. Indien de groep vol zit kan je op een wachtlijst geplaatst worden.

    Volledig Persoonlijk Groei Traject – 10 thema’s

    Half Persoonlijk Groei traject – 5 thema’s

    FAQ’s

    Ik heb al eerder een cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd. Hoe weet ik of ik met deze cursus kan worden toegelaten tot het Persoonlijk Groei Traject?

    Neem contact op dan kunnen we van gedachten wisselen of en op welke manier je in kunt stromen in dit traject.

    Ik wil het liefst zo snel mogelijk met de Healing- of Reading opleiding beginnen maar heb niet op tijd deze cursus afgerond. Wat zijn de mogelijkheden?

    Voor de toelating tot de Healing- en/of Reading opleiding is inderdaad dit Groei traject (of een deel daarvan) een vereiste. In overleg is het wel mogelijk om een deel van het Groei Traject en de opleiding te laten overlappen.