Opleidingen Intuïtieve ontwikkeling, Healing – Reading - Coaching

Ontdek alles over THERAPIE en boek een afspraak in PLAATS

Cursussen en opleidingen Intuïtieve ontwikkeling

Resonance is gespecialiseerd in toegepaste intuïtieve ontwikkeling en biedt hierin diverse cursussen en opleidingen aan zowel op locatie als online. De lessen zijn praktisch, ervaringsgericht en zowel in je dagelijkse leven te gebruiken als op beroepsmatig niveau.

We geven lessen in onze studio in Amsterdam en we hebben een online leeromgeving met teachings, podcasts. oefeningen en visualisaties ter ondersteuning van je leerproces.

Kijk in het menu naar onze cursussen en opleidingen:

  • Basiscursus intuïtieve ontwikkeling
  • Persoonlijk groei traject intuïtieve ontwikkeling
  • Healing opleiding
  • Reading opleiding
  • Opleiding Intuïtief coachen

Ervaringen van mijn klanten

Heel positief! Een bijzondere groep fijne mensen en hele interessante lessen. Veel praktische oefeningen die ik nog steeds regelmatig gebruik.

Ik heb meer handvatten gekregen om uit mijn hoofd te gaan op nodige momenten. Bovendien ben ik minder “op zoek” naar mijn intuïtie. Die blijkt er altijd al te zijn.

Noor

Marketing Communicatie Adviseur

Ik heb de basiscursus als een echte eye opener ervaren, hoe er zoveel meer is dan het feitelijke/rationele aspect van het leven en hoe ik mijn gedrag beter kan plaatsen, begrijpen en ook hoe ik een keuze heb in dit gedrag. Daarnaast heb ik allemaal fijne mensen leren kennen, Nancy en Julien inspireren me enorm en het is enorm leuk om in de medecursisten gelijkgestemden te vinden en ervaringen te kunnen delen.

Kim

Manager

Opleidingen Intuïtieve ontwikkeling, Healing – Reading – Coaching

Intuïtieve ontwikkeling is erop gericht om je meer bewust te laten worden van wat je voelt of denkt, welke invloed jouw omgeving op jou heeft en hoe jij daar dan weer op reageert. Je leert jezelf steeds beter kennen en begrijpen. Het wordt steeds helderder wat wel of niet bij je past, waar je grenzen liggen en hoe je je kunt beschermen.

Alles is energie. Elk levend wezen bestaat uit energie en niets gaat ooit verloren. Je lichaam, je ervaringen en je gedachten, alles wordt in je energielichaam (chakra’s en auralagen) opgeslagen. Door te leren met je eigen energie in contact te komen en hiermee te leren werken bevorder je je bewustwordingsproces.

In ons complexe bestaan met zoveel mogelijkheden, informatie en keuzes kan je intuïtie je de goede weg wijzen. Hierdoor bespaar je jezelf tijd en energie. We krijgen wel eens signalen maar de vraag is of je er op dat moment naar luistert. En hoe vaak heb jij al niet achteraf gedacht: “Ik wist het eigenlijk wel!”

Behandeling

De basiscursus is gericht op het praktisch leren toepassen van je intuïtie in je dagelijkse leven. Het vergroot je zelfvertrouwen en brengt je meer in balans.

Je intuïtie is in contact met innerlijke wijsheid. Het ontwikkelen van je intuïtie is om die reden een bewustwordingsproces. Je leert werken met je energie en beter in contact komen met je gevoel.

Bedrijfsgegevens:

 Bedrijfsnaam: Resonance – Training & Coaching Intuïtieve Ontwikkeling
Adres kantoor: Zuiderakerweg 92 – 1069 MK Amsterdam
Adres opleidingsstudio:Davisstraat 131 – 1057 TJ Amsterdam
 Telefoonnummer: 0031 (0)6 53647484
 E-mailadres: nl@resonance.nl
 Website link: www.resonance.nl

Btw-nummer: NL001157676B50
KvK-nummer: 33241052

Gratis lessen en readings

Wil je alvast wat ervaring opdoen met hetgeen wij aanbieden?

In de online leeromgeving van Resonance vind je gratis introductielessen, podcasts en visualisaties die je kunt downloaden. Wil je meer, dan vind je hier ook online cursussen die je kunt volgen.

Interesse om een keer een reading te krijgen?

Elke week worden door studenten van de Reading Opleiding readings gegeven aan mensen van buiten de opleiding. Deze praktijklessen zijn onder supervisie van een docent en op locatie in Amsterdam of online. Elke reading is persoonlijk, op afspraak, voor slechts € 15,00.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel of mail gerust!

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Of bel onderstaand telefoonnummer.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.